Anotace: Zamyšlení nad tím, čím chci být
Děkují ti Pane
že jsi mě naučil dávat
ikdyž nemám nic
že jsi mě naučil brát
vše mezi Zemí a Nebesy
že jsi otevřel mé zavřené okno zřítelnic
že jsi mě rozvázal ruce i nohy
že špína mě neděsí
že jsi ukázal mé vlohy
Ukazuješ cestu a směr
Fakt
Dobrý výběr
když zvolil jsem si Tebe mezi všemi
vygruntoval své srdce
vyčistil žaludek
Stojím tu a dobře je mi
připraven k Tvé ruce
není cesty nazpátek
Svobodný a svobodnější víc než dříve
stojím před tvými dveřmi
Ne, nespěchám k Tobě, věř mi
chci být tím, co ve mně ještě dříme
Když ne ovce
tak aspoň beránek
Odhodlání ... ano!
19.09.2013 13:23:57 | Jiparo
Odhodlání. Touha, přání - jo. Věřte. Je to hrozně fajn být hodný. Toto poznání přeji každému. Ikdyž uznávám, že čas určený na zlobení si taky asi musí každý člověk vybrat...
21.09.2013 13:27:52 | VEDz RVAHEs