strach
jakého rozdílu
mezi bohem a láskou
či se jen bojíme
pojmenovat cit?
jakého rozdílu
mezi pravdou a lží
či se jen bojíme
sami sebou být?
jakého rozdílu
mezi mužem a ženou
či se jen bojíme
v jednotě znít?
jakého rozdílu
mezi životem a smrtí
či se jen bojíme
statečně uchopit?
Přečteno 513x
Tipy 3
Poslední tipující: Fialový metal, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)