Čas vět
Raznicí
vyražených drob
hromádek papírů
zasněžených
chodidel bos.
Rosa v trávě?
Toulající se vločka?
A i ta hvězda
ráda nebi počká
času slov či vět
co leží mi
u nohou.
Přečteno 482x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Robin Marnolli, Kaitlynn
Komentáře (1)
Komentujících (1)