Neznámá
Jsem to já anebo Ty,kdo háže nás do temnoty?
Jsou to city nebo chtíč, co tne nás dvě napříč?
Hormony anebo ryzí láska, co naše těla laská?
Kdo odpoví mi na mou neznámou?
Snad čas, až naše těla před smrtí stanou...
Komentáře (2)
Komentujících (2)