Lodička
Anotace: Plujeme životem....dokud naše moře nevyschne.
Maličká lodička
v každém z nás pluje,
žene ji vodička,
vlnami obklopuje.
Vstříc osudu a ještě dále,
pluje sama se svým odrazem
Na rozvlněném tančí bále,
neví, že je naším obrazem.
Komentáře (0)