Ploty
Bedlivě sledujem cizí světy
Bojíme se žít vlastní životy
Motýl uvězněn uvnitř hmoty
K sobě samým stavíme si ploty
Z nicoty
Nebuďme rukou v houští
Na cestě živoutní poutí
Sletem událostí co spouští
Pouť vyprahlou pouští ...
Přečteno 445x
Tipy 2
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, Haviko
Komentáře (2)
Komentujících (2)