Práce?_po Práci
Anotace: takové postesknutí si..
Ztracen, v utíkajícím čase,
mezi spánkem, chvilkou pro sebe a prací,
marně vyhlížím, že přijdou tací,
kteří vezmou mě za srdce, za ruku a za tvář,
kvůli kterým přeházím svůj itinerář.
Ze šichty domů,
vykoupat a spát,
kde v tom je čas si najít někoho
toho kdo měl by tě rád?
A po spánku přijde další ráno,
další vstávání a další den,
a s tímhle,
zůstane můj sen jenom snem...
Přečteno 488x
Tipy 1
Poslední tipující: zdenka
Komentáře (3)
Komentujících (3)