Anotace: aktuální báseň o té naší "elitě"
(Ne)chtěná vláda
Chtíčem chyceného chceme chovati chladně na prsou.
Chceš to také?
Chápeš to podobně?
Chudneme v chlupaté sesli s chtíčem vyvážené chtivosti sebe sama.
Chumáč chátrajících chytráků chceme obejít a hle.
Churavíme před chátrající elitou chystanou se nás vést.