Nová doba
Nová doba, nový věk?
V čem je nová?
Snad jen pozbyli jsme vděk.
Kam se řítí lidská stáda?
Bez páteře, bez hlavy.
Každému z nás je snad dána,
ta trocha prosté odvahy.
Nová doba, nový věk.
Co říct?
Snad jen vraťte mne zpět.
Komentáře (2)
Komentujících (2)