Anotace: riešim
Tak takhle bych to chtěla umět taky. Mít mozek matematika, fyzika, astrofyzika, latiníka, a co já vím z jaké ještě vědy. Jsou nádherné a je v nich začarován celý život, vesmír a všechno. Ale musím si vystačit s rozumem prvoka. Krásná.....Zase. :o)
18.11.2013 09:06:47 | Tichá meluzína
TM, věčný je koloběh všeho kolem všeho.. žádná věda, žádná geometrie nevyjádří nádheru pocitu letu na kometě.. byl český film na stejné tema podle Verna a já si umínil pokusit se o nemožné.. vyšlo to :)
18.11.2013 09:13:28 | Petbab
Ten film od Karla Zemana s Magdou Vašáryovou se mi taky líbil. A ta tvoje kometa bude asi něco podobného, co praktikoval i fotograf František Drtikol. Přeji šťastný let. Já mám zase ráda Barona Prášila a přeju si někdy se proletět na dělové kouli.
18.11.2013 10:59:57 | Tichá meluzína