Anotace: ...
Jsem smutný, jak jen člověk může být,
a zmatený.
Mé kdysi silné tělo hledá klid -
čas ztracený?
Snad naposled bych chtěl se zalíbit,
tvor ztrápený.
Jen jedinkrát ten pocit znova mít:
žít pro ženy.
Jsem blázen, že zas chci tou cestou jít?
Já ne, to vy.