Anotace: Jaký je - Bůh?
Nic neděje se v světě
bez vůle jeho, Boží.
S jeho vůlí se krade
s jeho vůlí se vraždí
s jeho vůlí se zneužívá dětí
s jeho vůlí....
Bůh není dobrý...
Z jeho vůle se rodíme i sníme
z jeho vůle jsou květy, hvězdy a západy slunce
z jeho vůle máme rodiče i vnuky
z jeho vůle....
Bůh není zlý...
Ví, že ve světě je velmi mnoho hladu
ví, že z touhy mít si otravujem vzduch
ví že svět vede války o moc, peníze a vládu
ví vše a ač i vše může - nic nečiní... ten duch !
a nad to:
Vše ví a může. Všechno zná a vidí.
Proč ze všech světů, galaxií, planet
by měl mít středobodem zájmu právě lidi
a všechno další v kout vesmíru zamet?
Bůh je nad věcí.