To je život?
Duhový svět,
rozvitý květ mnoha vůní,
čistota hlubokých tůní,
mnoho rozvitých vět,
to je život.
Vzestup i pád,
vabank hrát a padnout,
vzkvétat i vadnout,
vzít si i dát,
to je život.
Líbat a milovat,
řemeslo pilovat s vášní,
sbírat věci zvláštní,
v podivnostech si libovat,
to je život.
Neustálé hledání,
svědomí,co zabrání špatné věci činit,
být vinen a ostatní vinit,
na smrt čekání,
i to je život.
Je to smutné,teď se světe div,
jak je každý dlouho mrtev,
proti tomu,jak krátce je živ.
Přečteno 525x
Tipy 10
Poslední tipující: jenommarie, VEDz RVAHEs, Jana B., Avola, Amonasr, enigman, Sillykatty, Princesse
Komentáře (5)
Komentujících (4)