Anotace: Z cyklu Viny a křivdy
v modré a uhlové tmě
toho, co bylo
světélkují jak pařáty velesupů
obrazy starých křivd a vin
a s hákovitými zobáky vzpomínek
trhají
těžce nabytý klid
na řvoucí cancoury svědomí
svědomí
stále platný podpis
jehož inkoust nikdy
nevybledne zcela