Anotace: "Život je běh ke smrti, běh, ve kterém se nikdo nemůže třeba jen na okamžik zastavit nebo zpomalit." Aurelius Augustinus
Dobrodružství a fantazie. V krátké básni, celý příběh bojovníka. Bezva. ST :O)
26.01.2014 16:19:38 | Tichá meluzína
Ahoj, docela se to pěkně čte, ale nejsem si jist, jestli patří do chlívku filozofických básní, spíš je to taková patetická říkanka :-). Ale poezie není zrovna můj šálek čaje, jiní to možná vidí jinak. Ať to píše :-)
10.01.2014 15:54:14 | Firren
Zdravím,
děkuji za názor! :-) Jako naprostý laik sem jen shrnul myšlenku osobního vítězství v kontrastu stínu smrti..
pro někoho možné ne úplně filosofické.. pro někoho možná ano O:)
10.01.2014 16:02:22 | Decaturka