MatrixxirtaM
Matrix nie je matrix, toto
antimatrix tvrdí
zmien pozná iba toľkoto
čo za necht, v osudí
namiešal big bang prvý ťah
v lotérii fyzík
od výmyslu sveta, výťah
bez dvier bol bez rizík
výstupu už v mezaníne
pravdy raz a navždy
pre tých, čo sa boja svine
lži - nemá strach každý
kto za chrbtom tuší možný
nanomatrix v uchu
ihly, akýsi záložný
mad-trix v ovčom rúchu
Přečteno 448x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, jitoush, Amonasr, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)