Tak stejní
Anotace: Protože i když se tolik snažíme, jsme všichni jako jeden.
Tak stejní…
Kámen na kameni
předhání se v hýčkání
toho druhého.
Každý z nich
cítí se výjimečný,
jediný ve své kráse
před celým světem.
Bojí se odrazů,
šepotů zrcadel
převrácených lidí
se stejnou tváří.
Každý z nás
jako jeden.
Dva.
Skvělý
a ten na zabití.
Přečteno 423x
Tipy 5
Poslední tipující: readman, Amonasr, poeta, maliska, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)