Anotace: Třicátá třetí báseň druhého zpěvu vznikla asi jen proto, že miluji Poezii a taky proto, že všichni jednoho dne umřeme.
"Podíval se na klíče
Pokoj starého anděla
Vidoucí půlnoc."
„Věčné Tak
Které nemohl milovat
Ani postřehnout.“
„Jako bys mne viděla
A přitom neviděla“
„Vše jiné v jinak."
Píšeš abys nezemřel
za svou smrtelnost,
ale za svou nesmrtelnost.“