PŘETÍŽENÁ PŘEDPOVĚDMI
Anotace: Zápisky blekotajícího blázna
Poťouchle upřímný
úplněk úplně degraduje defraudaci.
Zajímavá bystřina
klokotá, kloktá
až vyplivne
podívá do zrcadla
a odsoudí optimismus
na druhou kolej.
Feng šuej
je plnej, zarputilej a zapřísáhlej.
nezajímá ho pravděpodobně ani tvoje hlava.
jak říkáš.
Je to pravda.
Zatím nedorazili.
někde zaseklí
na autobusové zajímavce.
neuděláš nic
co by potěšilo.
zatím běžíš.
s taškou o překot.
nenadáváš
ale cítíš jak přenecháváš
dál a dál
až úplně vyschneš přetížením bradavek.
za úplňku samozřejmě.
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)