Jen Bůh ví..
Anotace: Text písně "Jen Bůh ví..." z EP 2013 www.roberthlavaty.cz/audio/
Začíná se sypat sníh
zůstává v ulicích
svý souhvězdí máš na dosah
když jsi blíž-nemáš strach
Za oknem už běží film
nevnímáš ani svůj stín
svý souhvězdí máš na dosah
když jsi blíž-nemáš strach
Ref:
Protože jen Bůh ví co se může stát
ty můžeš snít akorát
Protože jen Bůh smí si s námi hrát
ty můžeš snít napořád
Najít svůj ráj zkoušíš zas
alespoň jednou zastavit čas
vždyť svý souhvězdí máš nadosah
čím jsi blíž máš menši strach
Nemusíš být furt na koni
toužíš osud si naklonit
to svý souhvězdí máš nadosah
čím jsi blíž máš menší strach
Ref:
Protože jen Bůh ví...
Přečteno 535x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, Amonasr, Robin Marnolli, v.hercik
Komentáře (2)
Komentujících (2)