Přehání
Úspěch tkví v tom, že bod bezrozměrný
lze definovat
Velkým třeskem, v němž čas obousměrný
šlo podminovat
zpět aby se nevrátil pozpátku
pokaždé bouchl
dveřmi, pak vjem ve zpětném zrcátku
přežil jen vo chlup
mé vědomí je bod, pouhý puntík
stopnu si v čase
kometu pro svůj zdařilý průnik
dvou entit, ať se
zadefinuji v časové ose
jejího tání
v periheliu do tečky mdlé pouze..
kdo míň přehání?
Přečteno 423x
Tipy 8
Poslední tipující: padající do neznáma, enigman, Amonasr
Komentáře (1)
Komentujících (1)