PRAVDA O PRAVDĚ
Anotace: Rozjímání o Popelce
V době klamů lží
závisti nenávisti
najít mít pravdu
nejsme si jisti
Pravda vítězí
pravda ví
pravda
pr
Pravda je
jako tažní ptáci
co stále létají
nikdy se nevrací
Kde je pravda
Někde je - asi v dáli
ani jsme ji nehledali
neb hledání už vzdali
Pravda v mysli se ztrácí
což vědí zvláště chytráci
Pravda není pro chudé
koluje co z ní zbude
Chcete pravdu
o pravdě
opravdu znát
ZA PRAVDU
SE MUSÍ BOJOVAT
Za pravdu se brát
pravdy se dopátrat
byť v konfliktu mocí
sám či s cizí pomocí
Otázka zní. Co a kde je pravda! Každý si myslí,že právě on má (svou) pravdu.
Úvaha je snad nekonečná.
Přečteno 604x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Jana B., Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)