Anotace: Jen tak mezi řečou
Prázdné, plytké, ploché duše
Zní to suše
a jakou hloubku to má
Kdo je potkává
běhá mu mráz po těle
ikdyž se tváří vesele
Za hlasitým smíchem
se skrývá chudoba ducha
Falešná hudba do mého ucha
Rád bych ho zmrazil pohledem
ale s tím nic nesvedem
Honem pryč
než bublina praskne
Sem tam počkám
až jeho světlo zhasne
Z nouze ctnost
nesnáším nemohoucnost
To je Peklo
všechno se ve mě vzteklo
A tak v lásce k bližnímu svému
mu dávám ruku na rameno
a říkám - to je dobrý
To je dobrý
a uklidňuji i sám sebe