Anotace: Většina z nás prožívá nepopsatelné pocity při pohledu na hvězdnou oblohu
Když jdu nocí sám
a koukám na nebe
hvězdy si prohlížím
hledám souhvězdí pro tebe.
Vidím jen malej velkej vůz
ve kterém ty sedíš už.
Odplouváš daleko
po noci zatmění
za měsíc v úplňku
za hvězdu zbláznění
za souhvězdí psa a raka
co se se ve stínu luny fláká
za všechny sny a touhy.
Po tvém voze
zbyly jen šmouhy.
Snad to byl jen mrak
co kříží noční oblohu
z vozů stává se vrak
naše duše za to nemohou..