Doba
A přece se netočí!
vesmírem děr jako míč
Země, komu přeskočí
umí jíst špagety vpříč
kroutě se na otočné
židli, tímž směrem se smát
řešit pouť, kolotoč ne
rozběhový reostat
softstartér nerozjet, vír
karusel her ošidných..
úspěšně neřeknu - sýr
nechci ve jhách solidních
kariérních příček a drah
odkud zazděn rty přes strop
ke Slunci bych nedosáh
kroužit, nemám proč non stop
a přece se netočí
Země Galileova
vím já, komu přeskočí?
vítej, doba ledová
Přečteno 446x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, zelená víla, isisleo, Amonasr
Komentáře (5)
Komentujících (3)