Myšlenky
Anotace: Po dlouhé, dlouhé době jsem zase zavzpomínal.....
K čemu je den,když po hodinách pár,
se jeho tvář, vždy změní v noc....
a sen, jenž mysl mou skryl pod závojem svým,
rozplynuv se, ztratil svoji moc.
Hledal jsem, když ostatní už spali,
našel to a stokrát ztratil v tmách,
cestou šel, co jiní dávno vzdali,
pak pochopil, když osud na mne sáh.
Den nezmizí, ač černým rounem zakryt,
jen zeslábne a ustrne svůj žal,
zas po paprskách luny šplhá tiše,
by ze své skrýše, pár myšlenek mých ve dvý rozeťal.
Přečteno 623x
Tipy 13
Poslední tipující: Jana B., Amonasr, Bakchus, zelená víla, Sýkorka07, PacificTrans, Daniela, synanceia, RyxiraAmyGinger
Komentáře (4)
Komentujících (4)