CARPE DIEM
Vteřina za vteřinou,
hodiny, dny, roky,
tak mizí mé sny mílovými kroky
do neznáma.
Ne vinou času, to mojí vinou,
musím JÁ a musím sama,
splnit to, co jsem si přála,
teď! Ne, až čas mé dny smyje!
Hned! Ne někdy!
CARPE DIEM!
Přečteno 457x
Tipy 8
Poslední tipující: Lioness, Malá mořská víla, enigman, Amonasr, terezkys, VEDz RVAHEs, Bakchus
Komentáře (3)
Komentujících (3)