Do
Zásadní omyl vědy je objev
- prablud, všechno tu bylo
jak dřív, jen lidský um dlouhých prodlev
není si vědom, bílo
černobílé logne se na servry
v racku - dat kloace
namele balzám jdoucí na nervy
z reaktivní formace
vědecký stres - klid, nastane obrat
kýžený, ať je poznat
trapas, kdo do otevřených bouch vrat
zařval.. není nad pohmat
Přečteno 368x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)