Anotace: pohled zpátky
na soutoku dne a noci
v pahorkatině paměti
se vynořují vzpomínky
barevné a lesklé -
ty vyprávíme známým
a černobílé, drsné
ty necháváme v hloubi
a jsme rádi
když zase usnou
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?