Všechno

Všechno

Anotace: jedno

Očí je plný vesmír, jsme viděni
i když jste přesvědčeni málem, že ne
solventnější z bělm s poruchou vidění
ať s tím si poradí, co kdo sežene

k čemu jsou kravaty se stejným vzorem
Mléčné dráhy, všude v hlubinách trhu
rozdíl mezi Titanikem a vorem
nebyl by jediný příklad podvrhu

plného vědomí odpovědnosti
za postoj - je nám to jedno co vidí
na lidské, ze všech stran, kouli s předností
být živou planetou živoucích lidí

jež umí rozeznat nic ode všeho
motýl již šustl svým křídlem, jak smetí
je jedno, zda ti to jedno je, z čeho
pramení nezájem oč jedno je ti
Autor Petbab, 09.02.2014
Přečteno 393x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, Jana B., Amonasr, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

měl jsem kravatu co vypadala jako závora...ustřihnul jsem ji...

11.02.2014 19:04:42 | enigman

líbí

to se ví, proti pravidlům silničního provozu

12.02.2014 08:10:26 | Petbab

líbí

Máš pravdu očí je plný vesmir jen některé na zemi se tomu brání uvěřit;)

10.02.2014 15:36:15 | xoxoxo

líbí

ani oko neotevřel.. jen chrápal dál na celý vesmír

12.02.2014 08:14:04 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel