Anotace: Rozhodnutí...
Nevracejme se zpět,
už nikdy víc,
na tom, co bylo lpět,
ne, nechci víc.
Nevracejme se zpět,
ztracené touhy nahánět.
Ty krásky v hlubinách,
zbyl po nich jen prach.
Pro tuto chvíli a tento svět,
co možná se nám zdá,
žít, jen žít pro teď,
to je vůle má.