Anotace: pohled z protějšího domu
mezi domy
krvavá obloha
srpem rozřezaných mraků
jen jen se rozbrečet
nářek podešví
od oprýskané zdi
s patou z rulíku a chrpy
(podpatek ze stáje)
na patře dozvání chuť
překapaných švestek
pepře, papriky a chmele
(a v uších hlášky mariáše)
už už ulehnout...
stejně nohy, hlava
a vůbec
potmě se špatně flekuje