Anotace: ze Sbírky Nadstandardní sny
od rána do večera
den mimoběžník
dlouho ještě nebudu spát
než se setmí
a měsíc konečně uvidí
kde co
stvrdíme denní únavu
a s posledním pohlazením
přijde sen
v němž v cizím městě
marně hledám
nádraží
nenacházím
a bez koruny v kapse
strašně toužím domů