Anotace: O tom klínu, který mezi ženou a muže někdy bývá.
Byl den a potom noc
a naše krajina bila na pomoc
když jako havran čestný host
padl v nemilost
Když něco končí něco začíná
vyhasla doba začne vteřina
Ale přejít tenhle most
jen jednou...a víc než dost
Dva rudobílí titáni
jsme z ráje náhle vyhnání
a s sebou nic jen z domova
nás tíží plody jako z olova
Svět tehleten má čtyři strany
jsou lany ringu obehnány
a chlap,co chtěl si vydělat
nás v něm dokrve nechal bojovat
Co se stalo nejde odestát
ale budeš-li hořet, budu tát
Marně se ptát,
jak skončí tohle bezvládí
Jsme synové a dcery země
a naše vyprahlé hrdé sémě
snad někdo jednou
do lepší hlíny zasadí