Zbloudilá
Má duše
A povím to suše
Bloudí…
a neví kam kluše
Beztak je všechno
klam velkých rozměrů
Majetky králů
odvezou lokaji do sběru
A taky dobře !
Nebude jich třeba
V Edenu bez hříšné duše
Přečteno 447x
Tipy 5
Poslední tipující: Zrska, enigman, poeta
Komentáře (2)
Komentujících (2)