Otázky
Jaký má být život věčný ?
Má být pestrý ?
Má být slečny ?
Člověk míní
Má být lačný ?
Otázky to do pranice
Nezodpoví nikdo z nás !
Potřeba je býti šťastný !
Ale v poměru „Má dáti – Dal ! “
…a jak to půjde dál ?
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)