Pomocníci
Anotace: Milióny malých škriatkov vedú nás cez život skratkou. Možno o nich neviete, no sú...
Milióny malých škriatkov
vedú nás cez život skratkou.
Možno o nich neviete,
no sú všade vo svete.
Pomáhajú našim krokom,
podávajú všetky veci.
Nemôžeš ich vidieť okom,
skúmali to najmúdrejší vedci.
Neprišli však nikdy na to,
pomocníci sú to rýchly,
hoc prišli, či zablúdili?
Nie, sú zdrojom našej pýchy.
/myšlienky/
Přečteno 482x
Tipy 4
Poslední tipující: vodnař, enigman
Komentáře (4)
Komentujících (3)