Anotace: Jednou přijde
Déšť
vytrvalý, hustý, vlažný
očistil mé tělo
Slova, věty
význam vážný
očistit duši by to chtělo
Marně
se snáší mlha nad údolím
předzvěst houbové úrody
Marně
se snažím
bolest nepřebolím
předvést
choré fantazie výplody
Avšak povedlo se
houbař má plný košík
A já
jak počuraný hošík
mám strach z výprasku
Ta jednička v žákovské
je už zlato bez lesku
Krásné starosti klukovské
…...
Jak klín klínem
tak menší bolest větší
vyháním
A slova houstnou
a slunce je vysušuje
až se vypaří
Stín překryji větším stínem
vůbec nic to neřeší
Přístřeší
chybí mé duši
čistota myšlenky ji očisťuje
Kroky na zápraží
ji ruší
Kdo to stojí před mým srdcem
které se uzdravuje
v záři lásky plných paprsků
Kdo zalil mé podhoubí plodnosti myšlenek
Kdo vysušil má prázdná slova
Kdo to vstoupil bez pozvání
a vítán je
To jsem já
Tvůj Bůh
Kdo to vstoupil bez pozvání a vítán je... krásná...do oblíbených...děkuji
23.11.2014 22:44:27 | knihomolka
to zní nadějně...
24.03.2014 01:02:29 | enigman
To si piš. Ikdyž na začátku psaní jsem vůbec nevěděl jak to dopadne.
25.03.2014 13:50:39 | VEDz RVAHEs