Anotace: Nebo snad už každý den ?
Táhlá melodie horských třebenů
Radující se úrodné nížiny
Azurové nebe jak řetězy
padají na zem
Svátek má Bůh
Tak proč pláče
radostí...
28.03.2014 13:39:16 | enigman
No vidíš, to mě vůbec nenapadlo.
28.03.2014 21:03:27 | VEDz RVAHEs
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?