No
Být úspěšně neúspěšný
je můj způsob přežít
mezi klony, triumf falešný
hraju, líp soutěžit
o neúspěch lze nevalně
jenom levitací
v přízemním ozonu, schválně
v bezvětří s legrací
lehkosti, ať se kdo šklebí
osvícen ze zdola
volím nemít stín na nebi
jako být za vola
civilizacím galaxie
k smíchu v pupku světa
chytře trapas jako prase
řešit právem veta
podívám-li se do dálek
nemám hrůzu z vakua
nacházet snů nedopalek
odtáhnu dál nakvap
Přečteno 381x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, Zrska
Komentáře (0)