Anotace: Většina ji odhání, ale najdou se tací, co po ní touží.
Tupá, pichlavá, ale i zvaná a přívětivá,
to je bolest.
někdo jí má, někdo nemá,
však je to mysli lest.
I když jí nechceš, přesto po ní pátráš,
ale je v nás.
Tak už přehoď přes sebe černý plášť,
a nenech se zmást.
Pokud hledáš nenajdeš ji, schovává se,
ale vytvoříš ji s trochou štěstí.
V hlavě vidím, jak mává a usmívá se,
stačí dostat jednou pěstí.