Anotace: Čas nad námi, nebo my nad časem?
Čas v bolestech,
v břiše má nože
- jsme jeho
věčným vrahem.
Zkus se
zeptat, co že
to děláš
se svým vztahem.
Čas nečeká,
nechce si hrát.
V tempu srdce
Ti bortí hruď.
Vždy máš
se možnost vzdát.
Trpělivý
buď.
Já nezmizela,
i po roce jsem tu stále.
Všechno se změnilo,
zároveň zůstalo stejné.
A všechno je tak paradoxní.
Toto snad ještě bolí?
Možná.
Kolem mě slzy,
co polštář osolí.
------------
Mimochodem, krásná báseň!
A moc mě těší, žes dala o sobě vědět. :)
19.04.2014 00:30:45 | Holka z davu