Anotace: "Hledám Fúrie"- "Připadáme ti jako Fúrie?" - "Ne, vypadáte velmi laskavé. Velmi moudré. Vyloženě Blahovolné."
Až opustíš mě
Dětsky se mi zhroutí svět
I tak
Odpustím si svou zlost vykřičet
Protože ze zkušnosti vím, že to přebolí
A budu ta, co se smrti nebojí,
však tam na mě budeš čekat.
Jsme v jedné chvíli
dívky, ženy i stařeny
Stále hladové sirény
K lásce za smrt svolné
Jsme věčné
Blahovolné