Soulad
Tak jak se vlna s vlnou vlní,
tak jak se číše vína plní,
tak jako soulad věcí, chutí
také mě k zamyšlení nutí
pocit, že ač je vše předem dáno,
stále se snažím každé ráno
začít den žít s tím pocitem,
že soulad uzavře můj den..
Přečteno 430x
Tipy 7
Poslední tipující: SmallGeorge, Pamína, Amonasr, Gabriela Green, Jort
Komentáře (6)
Komentujících (4)