Anotace: kdo nemělnikdy depku, ať udělá čárku... Kam? kamkoli...
na mělčinách fantazie
mezi mysy jistot
hynou tisíce představ
celé noci mne pronásleduje
stádo vorvaňů
za oceán šprotů
na obzoru, na břehu jak noc
se tyčí černé útesy vin
na pozadí dobré vůle
dobrá vůle
je modrá, růžová
a bílá
jak ráno