Básne
Anotace: Je ťažké písať básne? Jednoducho, zľava - doprava. Čo keď svetlo zhasne. Nevadí, noc...
Je ťažké písať básne?
Jednoducho, zľava - doprava.
Čo keď svetlo zhasne.
Nevadí, noc je tichá oprava.
Chápu, čo chcem povedať?
Prepíšem ju zas - znovu.
Niekto sa trafí, možno - snáď.
Nechaj ma premýšľať.
Nepíše ich všetky život?
Byť len prosté médium.
Utiecť realite za svetlom,
mestských nočných lámp.
Len na chvíľu.
Přečteno 433x
Tipy 4
Poslední tipující: Sandra_T, vodnař
Komentáře (0)