Anotace: víš?
snad červí dírou do penízků z ryb
kdo nemá chyb
v bezedném snění
o fíkových listech...
znovunarození?
odolávám a šedou mažu tabuli
pocitem bezbranné mnišky
v řečišti krve
jsou prý mléčné kyšky?
a ypsilonem napíšu slovo zkrat
zlátnout bych chtěla...častokrát:-)
27.05.2014 19:33:46 | básněnka