Anotace: Každý to vidí jinak...
Na světě jsou 3 krásy:
Život který darem je,
darem od přírody,
či boha,
darem nejcennějším.
Ženy které
krásou vtělenou jsou,
a srdci našimi
jsou půlkou milovanou.
Alkohol,
ten démon,
co pomáhá nám,
s životem a ženami.
Alkohol je prý dobrej, když piješ pro radost, a ne pro nezdar,
něco na tom možná bude.
19.07.2014 16:23:33 | Jeněcovevzduchukrásného