Anotace: <p>Tak jako dívky u studánek,</p> <p>Si plnívaly čistý...
Tak jako dívky u studánek,
Si plnívaly čistý džbánek,
Samy panensky nedotknuté,
Se chichotaly, při vyprávění,
co bude jednou, jednou poté.
A v čistých dlaních, jak ve džbánku,
Choulily se, jak ve vánku,
Dvě prostokrásná, k pohlazení,
A teple hebká, v probouzení.
Co vidím v čistém džbánku dlaní,
Ne ke smutku, ne k pousmání,
Je pro mne nebo pro mne není,
Člověk míní, láska mění.
Tak jako dívky u studánek
si plnívaly čistý džbánek,
samy panensky nedotknuté
se chichotaly při vyprávění,
co bude jednou, jednou poté.
A v čistých dlaních jak ve džbánku
choulily se jak ve vánku
dvě prostokrásná, k pohlazení,
a teple hebká v probouzení.
Takto mi do dává lepší smysl :)
04.07.2014 12:42:18 | Hesiona-Essylt