Anotace: kdo byl, tak ví
za zrcadlem, co dělí světy
v pavučině najdeš
slovo navěky
režiséra v ornátu
zapomenuté herce
tvé premiéry
i ty kdo přišli
dávno po začátku
toho neopakovatelného představení
tak strašně! se ti chce vrátit čas
a přesto už nikdy
zrcadlo nelže